RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 252g360kcal31.5g0.8g25.8g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g200g640kcal0g6g76g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)68g218kcal7.5g42.8g1.9g8.2g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g296g992kcal40.8g189.7g6.8g17.8g
Raparperi 160g54kcal1.1g8.8g0.2g2.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Hermesetas-jauhe9g26kcal0.1g5g0g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2050g4820kcal166.6g557.6g224.2g69.4g
Valittu annoskoko1025g2410kcal83.3g278.8g112.1g34.7g
Annoskoko puolitettuna513g1205kcal41.7g139.4g56.1g17.4g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435