Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%219g372kcal43.7g0g21.9g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino219g743kcal50.3g115.9g8.1g13.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 350g118kcal10.7g17.1g0.3g0g
Ketsuppi, Felix22g20kcal0.2g4.6g0.1g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g44g122kcal8.3g0g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g22g79kcal6.1g0.4g5.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 53g66kcal5.8g0.1g4.7g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Korppujauho 8.7g32kcal0.9g6.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2051g3156kcal254.6g298.6g101.8g30.2g
Valittu annoskoko1026g1578kcal127.3g149.3g50.9g15.1g
Annoskoko puolitettuna513g789kcal63.7g74.7g25.5g7.6g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649