Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka41g34kcal1.4g7.8g0.4g0.4g
Palsternakka 117g74kcal0.6g13.8g0.5g5.3g
Porkkana 117g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Juuriselleri 58g18kcal0.7g2.7g0.1g1.8g
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.8g0.2g1.6g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl117g35kcal5.4g2.2g0.4g1.9g
Sipuli (käsittelemätön)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)175g409kcal19.8g0.9g34.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g117g327kcal22.2g0g25.7g0g
Persilja 35g10kcal0.5g0.4g0.1g2.8g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g15g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2051g2159kcal110.2g120.8g125.8g35.8g
Valittu annoskoko1026g1079kcal55.1g60.4g62.9g17.9g
Annoskoko puolitettuna513g540kcal27.6g30.2g31.5g9g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566