Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 8.8g29kcal0g7.1g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix18g16kcal0.2g3.7g0.1g0g
Tilli, tuore 13g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore18g4.4kcal0g1.6g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)438g132kcal4.4g26.3g0.9g4.4g
Silakkafilee 526g756kcal84.1g0g46.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2051g1881kcal178.4g77.6g95.8g9.4g
Valittu annoskoko1025g940kcal89.2g38.8g47.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna513g470kcal44.6g19.4g24g2.4g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092