Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g375g304kcal69g0g2.6g0g
Lohifilee 375g733kcal70.1g0g50.6g0g
Voi 38g272kcal0.4g0.2g30.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)75g120kcal2g2g11.3g0g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl87g114kcal11.3g0.4g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Korppujauho 30g110kcal3.1g22.5g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g3330kcal313g54g205.8g5g
Valittu annoskoko1026g1665kcal156.5g27g102.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna513g833kcal78.3g13.5g51.5g1.3g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855