Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 150g34kcal0.8g5.2g0.5g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g445g267kcal6.7g57.8g0.4g4g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g225g14kcal0.2g1.1g0.9g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g150g247kcal29.9g0g15g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g57g43kcal0.5g13.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g1209kcal76.2g155.6g33.8g12.2g
Valittu annoskoko1026g604kcal38.1g77.8g16.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna513g302kcal19.1g38.9g8.5g3.1g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198