Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Paprika punainen 301g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Lehtikaali 188g75kcal6.5g7.6g1.1g3.8g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g301g812kcal54.1g6g63.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)11g2.3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g2035kcal130.8g70g131.4g24.2g
Valittu annoskoko1026g1018kcal65.4g35g65.7g12.1g
Annoskoko puolitettuna513g509kcal32.7g17.5g32.9g6.1g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230