Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1300g3899kcal53.3g52g389.9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1624g975kcal16.2g73.1g65g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g1949g4678kcal350.9g0g350.9g0g
Tilli, tuore 33g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g2820g9306kcal338.4g1847.1g62g169.2g
Valkoviini kuiva 780g534kcal2.4g4.7g0g0g
Kalaliemikuutio 72g218kcal7.1g24.3g10g0.8g
Oliiviöljy 175g1551kcal0g0g175.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1202g325kcal15.6g57.7g2.4g20.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g46g47kcal3.6g7.4g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43086kcal1577.4g4133.2g2112.4g384g
Valittu annoskoko10000g21543kcal788.7g2066.6g1056.2g192g
Annoskoko puolitettuna5000g10772kcal394.4g1033.3g528.1g96g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979