Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 180g188kcal40.4g0g2.7g0g
Arla Apetina 8% feta267g401kcal42.7g10.7g21.4g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g40g30kcal0.5g7.2g0.1g0.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Ruokakerma Valio 5%267g160kcal3.2g7.5g13.4g0g
Torino tumma proteiinipasta plus134g454kcal30.7g70.8g4.9g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2056g2658kcal238.4g205.2g99g21.8g
Valittu annoskoko1028g1329kcal119.2g102.6g49.5g10.9g
Annoskoko puolitettuna514g665kcal59.6g51.3g24.8g5.5g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087