Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.3g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 169g206kcal35.9g0g6.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g113g28kcal4.7g4.7g0.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)79g276kcal12.6g50.4g2g4.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g70g197kcal13.4g0g15.5g0g
Ranskankerma Valio84g236kcal2.1g3g23.6g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2056g2006kcal138.4g123.2g106g12.2g
Valittu annoskoko1028g1003kcal69.2g61.6g53g6.1g
Annoskoko puolitettuna514g502kcal34.6g30.8g26.5g3.1g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597