Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g376g226kcal5.6g48.9g0.4g3.4g
Porsaanpaisti vähärasvainen 350g570kcal98.1g0g19.4g0g
Porkkana 118g39kcal0.7g6.6g0.2g3g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Lanttu 96g28kcal1g4.4g0.3g1.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala10g27kcal1.9g0.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2058g1820kcal216.6g128.4g44.8g18.8g
Valittu annoskoko1029g910kcal108.3g64.2g22.4g9.4g
Annoskoko puolitettuna515g455kcal54.2g32.1g11.2g4.7g
Arvot/100g100g89kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301