Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 321g94kcal3g14.5g1.3g6.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha234g388kcal44.4g0g23.4g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g58g187kcal30.4g16.4g0.3g9.3g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.6g0.2g1.3g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss88g272kcal21g0.7g20.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)234g58kcal2.3g12.9g0g3.3g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g16g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2058g2072kcal205.6g98g93g40.2g
Valittu annoskoko1029g1036kcal102.8g49g46.5g20.1g
Annoskoko puolitettuna515g518kcal51.4g24.5g23.3g10.1g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315