Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g351g491kcal56.1g8.8g25.9g0.4g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Creme Bonjour 15% valkosipuli175g316kcal11.9g6.7g26.3g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g154g540kcal20.1g103.4g3.9g10.8g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g140g351kcal23.8g0.1g28g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g202g41kcal1.2g7.7g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2058g3491kcal227.4g255.6g169.4g28.2g
Valittu annoskoko1029g1745kcal113.7g127.8g84.7g14.1g
Annoskoko puolitettuna515g873kcal56.9g63.9g42.4g7.1g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296116