Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)525g683kcal110.3g2.6g26.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g175g226kcal7.3g8.9g17.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima219g853kcal63.4g0g65.6g0g
Tilli, tuore 66g20kcal2.4g0.6g0.5g1.4g
Ruohosipuli 26g5.9kcal0.4g0.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2058g3584kcal367.8g26g220.2g4.4g
Valittu annoskoko1029g1792kcal183.9g13g110.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna515g896kcal92g6.5g55.1g1.1g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096