Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell3509g3860kcal807g0g73.7g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g175g26kcal1.8g3.5g0.4g2.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka175g18kcal1.9g1.4g0.4g1.8g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g292g38kcal2g6.1g0.6g2.9g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1170g807kcal46.8g128.7g9.4g36.3g
Makaroni, keitetty, suolaa 4678g4518kcal140.8g916.5g15g46.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18533kcal2000.6g2112.4g199g179.6g
Valittu annoskoko10000g9266kcal1000.3g1056.2g99.5g89.8g
Annoskoko puolitettuna5000g4633kcal500.2g528.1g49.8g44.9g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566