Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus15g10kcal0.2g2.2g0g0.2g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä17g11kcal0.5g2g0.1g0.5g
Atria broilerin fileesuikale naturell29g32kcal6.7g0g0.6g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.9g2.6kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g111kcal15g8.8g1.8g1.4g
Valittu annoskoko103g56kcal7.5g4.4g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna52g28kcal3.8g2.2g0.5g0.4g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.3g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084