Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow15g11kcal2.6g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g7.5g15kcal1.5g0g1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g10g17kcal0.8g0.5g1.3g0.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g20g5.6kcal0.2g1g0.1g0.6g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g99kcal10.4g3.2g4.8g1.8g
Valittu annoskoko103g49kcal5.2g1.6g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna52g25kcal2.6g0.8g1.2g0.5g
Arvot/100g100g48kcal5g1.6g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652