Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g66g125kcal11.8g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g267kcal23.8g3.2g17.2g0.2g
Valittu annoskoko103g133kcal11.9g1.6g8.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna52g67kcal6g0.8g4.3g0.1g
Arvot/100g100g130kcal11.6g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215