Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 25g20kcal0.4g4.1g0g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g6g3.6kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.7g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g16g20kcal3.4g0g0.7g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss5.5g2.9kcal0.3g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g102kcal8.8g11.8g1.6g2.4g
Valittu annoskoko103g51kcal4.4g5.9g0.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna52g25kcal2.2g3g0.4g0.6g
Arvot/100g100g49kcal4.3g5.7g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266491