Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 12g8.1kcal0.6g1.1g0g0.4g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 19g41kcal3.4g0g3.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g99kcal8g2.4g6.2g0.8g
Valittu annoskoko103g50kcal4g1.2g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna52g25kcal2g0.6g1.6g0.2g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401