Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 11g25kcal2g0g1.9g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali11g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 4.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.5g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g71kcal4.2g1.4g5g0.6g
Valittu annoskoko103g35kcal2.1g0.7g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna52g18kcal1.1g0.4g1.3g0.2g
Arvot/100g100g34kcal2g0.7g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532