Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)38g60kcal7.1g0g3.4g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Curry Paste red, Aroy-D1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 7.5g1.3kcal0.2g0g0g0.2g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow9g4.7kcal0g1.1g0g0g
Flora culinesse0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Fraiche 5% Valio9g8.4kcal0.4g0.7g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Kookosmaito 7.5g16kcal0.2g0.2g1.6g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g206kcal16.4g7.6g11.8g0.8g
Valittu annoskoko103g103kcal8.2g3.8g5.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna52g52kcal4.1g1.9g3g0.2g
Arvot/100g100g100kcal7.9g3.7g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586