Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys13g16kcal2.5g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Pakaste vihanneksia26g10kcal0.8g1.4g0.3g0.8g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto10g29kcal2g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g131kcal11g4.2g7.8g1.6g
Valittu annoskoko103g66kcal5.5g2.1g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna52g33kcal2.8g1.1g2g0.4g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298