Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sieni rouskut, suolattu 27g7.1kcal0.4g0.6g0.1g0.8g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 20g49kcal2.8g1.1g3.7g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Paprika, punainen37g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g163kcal7.4g8.6g10.4g3.8g
Valittu annoskoko103g82kcal3.7g4.3g5.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna52g41kcal1.9g2.2g2.6g1g
Arvot/100g100g79kcal3.6g4.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459