Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 42g32kcal0.8g6.4g0.1g0.4g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2.5g8.8kcal0.1g2g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 21g24kcal4.4g0g0.6g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kaali, valkokaali17g3.5kcal0.2g0.6g0g0.4g
Sieni tatti, hapero 4.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g270kcal12g18.8g15.8g2.2g
Valittu annoskoko103g135kcal6g9.4g7.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna52g68kcal3g4.7g4g0.6g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.1g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282