Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g11g65kcal2.5g2.2g5.7g0g
Leseseos (3 viljan)3.3g8.4kcal0.5g1.1g0.2g1g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Valkuainen (100g)3.7g1.6kcal0.4g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 38g73kcal7g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g14g39kcal0.4g0.5g3.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper6.6g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g517kcal28g8.8g42.4g2.4g
Valittu annoskoko103g258kcal14g4.4g21.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna52g129kcal7g2.2g10.6g0.6g
Arvot/100g100g251kcal13.6g4.3g20.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179