Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 28g16kcal0.5g3.7g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 11g26kcal0.6g2g1.6g0.7g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g5.6g20kcal1.3g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g293kcal15.4g12.6g20.2g2.2g
Valittu annoskoko103g147kcal7.7g6.3g10.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna52g73kcal3.9g3.2g5.1g0.6g
Arvot/100g100g142kcal7.5g6.1g9.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675