Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 62g13kcal1g1.4g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Herne 7.8g5.4kcal0.4g0.7g0g0.2g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g4.7g7.7kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g104kcal3.6g10.8g4.6g2.4g
Valittu annoskoko103g52kcal1.8g5.4g2.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna52g26kcal0.9g2.7g1.2g0.6g
Arvot/100g100g51kcal1.7g5.2g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953