Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g23g14kcal2.1g1.2g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)14g38kcal4.2g0g2.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g5.6g18kcal1g2.5g0.4g0.9g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 4.2g13kcal0.4g2.5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]7g8.4kcal0.8g0.1g0.5g0g
Katkarapu pienet (pirkka)12g7.7kcal1.8g0g0.1g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g11g14kcal1.3g0.5g0.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g16g5.7kcal0.3g1.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g263kcal25.8g16.2g10.2g2.6g
Valittu annoskoko103g131kcal12.9g8.1g5.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna52g66kcal6.5g4.1g2.6g0.7g
Arvot/100g100g127kcal12.5g7.9g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020