Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 19g6.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 14g3.4kcal0.3g0.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 9g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]9g31kcal2.5g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g170kcal10.4g6.8g10.2g2.6g
Valittu annoskoko103g85kcal5.2g3.4g5.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna52g43kcal2.6g1.7g2.6g0.7g
Arvot/100g100g83kcal5g3.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758