Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 70g118kcal15.3g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen16g113kcal0g0g12.5g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g468kcal31g1.2g37.6g0.4g
Valittu annoskoko103g234kcal15.5g0.6g18.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna52g117kcal7.8g0.3g9.4g0.1g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037