Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 4.7g3.2kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Pestokastike, yrttikastike 3.5g17kcal0.3g0g1.8g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)21g27kcal3.8g0.5g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g133kcal9.8g6g7.6g1g
Valittu annoskoko103g67kcal4.9g3g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna52g33kcal2.5g1.5g1.9g0.3g
Arvot/100g100g65kcal4.7g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794