Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 56g110kcal10.5g0g7.6g0g
Amerikansekoitus, Apetit17g4.7kcal0.3g0.8g0g0.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.4g9kcal0.6g0g0.7g0g
Ruohosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g38kcal0.2g0.3g3.9g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit14g18kcal0.4g0.3g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g362kcal24g2.8g28g0.8g
Valittu annoskoko103g181kcal12g1.4g14g0.4g
Annoskoko puolitettuna52g90kcal6g0.7g7g0.2g
Arvot/100g100g175kcal11.6g1.4g13.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531