Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Sipulikuutiot rainbow0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g35g12kcal0.4g2.3g0.2g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa18g14kcal0.8g2.3g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa11g32kcal2.4g0g2.4g0g
Basilika, tuore3.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g133kcal7.8g11.6g5.8g0.6g
Valittu annoskoko103g66kcal3.9g5.8g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna52g33kcal2g2.9g1.5g0.2g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.6g2.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511