Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 88g145kcal14.7g0g9.7g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)10g12kcal0.9g0.3g0.8g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g367kcal31.2g0.6g26.8g0g
Valittu annoskoko103g184kcal15.6g0.3g13.4g0g
Annoskoko puolitettuna52g92kcal7.8g0.2g6.7g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800