Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu28g99kcal3.3g19.5g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g4.4g2.8kcal0.2g0g1.1g0g
Sokeri 11g45kcal0g11g0g0g
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.3g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Appelsiini, kuorittu 14g6.7kcal0.1g1.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g527kcal16.6g64g24g0.6g
Valittu annoskoko103g263kcal8.3g32g12g0.3g
Annoskoko puolitettuna52g132kcal4.2g16g6g0.2g
Arvot/100g100g255kcal8g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429