Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss42g11kcal0.3g2.1g0.2g1.2g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g13g21kcal2.1g0.1g1.2g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g102kcal5.8g11.2g3.2g2.8g
Valittu annoskoko103g51kcal2.9g5.6g1.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna52g26kcal1.5g2.8g0.8g0.7g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.4g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822