Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee88g171kcal16.4g0g11.8g0g
Rypsiöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Tilli, tuore 8.8g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g464kcal33.4g0.4g37g0.4g
Valittu annoskoko103g232kcal16.7g0.2g18.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna52g116kcal8.4g0.1g9.3g0.1g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.2g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603