Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.8g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Vehnälese 2.9g6.7kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Ruislese 2.5g7kcal0.4g0.6g0.1g1g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g7.3g27kcal1g4g0.6g0.8g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)22g77kcal2.6g15.2g0.4g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 29g101kcal3g20.6g0.4g1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g443kcal15.2g82.4g3.2g10.2g
Valittu annoskoko103g222kcal7.6g41.2g1.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna52g111kcal3.8g20.6g0.8g2.6g
Arvot/100g100g215kcal7.4g40g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948