Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen15g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paprika keltainen 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (käsittelemätön)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)28g5.6kcal0.2g1g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g112kcal1.8g9.4g7.2g2.8g
Valittu annoskoko103g56kcal0.9g4.7g3.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna52g28kcal0.5g2.4g1.8g0.7g
Arvot/100g100g54kcal0.9g4.6g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174