Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g53g40kcal1g8.5g0.1g0.5g
Porkkana 6.2g2kcal0g0.3g0g0.2g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g25g38kcal4.2g0.1g2.3g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g7.8g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g6.2g7.7kcal0.2g1.6g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g0.9g0.6kcal0g0g0.1g0g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g190kcal11.2g22.2g5.8g1.6g
Valittu annoskoko103g95kcal5.6g11.1g2.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna52g48kcal2.8g5.6g1.5g0.4g
Arvot/100g100g92kcal5.4g10.8g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368638