Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta13g19kcal2g0.5g1g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g50g85kcal10g0g5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Aromisuola (5g)0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g266kcal27g8.8g13.4g1g
Valittu annoskoko104g133kcal13.5g4.4g6.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna52g67kcal6.8g2.2g3.4g0.3g
Arvot/100g100g129kcal13g4.3g6.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284