Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g31g77kcal5.6g0.2g1.9g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.6g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g252kcal12.8g10g9.2g0.8g
Valittu annoskoko103g126kcal6.4g5g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna52g63kcal3.2g2.5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205