Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green9g31kcal2.3g4.6g0.1g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g20g6.8kcal0.3g1.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g137kcal10g12.8g4.6g3.2g
Valittu annoskoko104g68kcal5g6.4g2.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna52g34kcal2.5g3.2g1.2g0.8g
Arvot/100g100g66kcal4.8g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587