Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 41g14kcal1.9g0.8g0.1g1g
Jauheliha, sika-nauta 47g104kcal8.2g0g8g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.1g12kcal0.9g0g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g34kcal0.2g0.3g3.6g0g
Pekoni, paistettu 2.3g12kcal0.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g352kcal23.2g2.2g27.6g2g
Valittu annoskoko103g176kcal11.6g1.1g13.8g1g
Annoskoko puolitettuna52g88kcal5.8g0.6g6.9g0.5g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886