Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g13g43kcal0.2g0.4g4.4g0g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Siirappi 4.4g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g190kcal4g18.2g10.4g2.2g
Valittu annoskoko103g95kcal2g9.1g5.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna52g48kcal1g4.6g2.6g0.6g
Arvot/100g100g92kcal1.9g8.8g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035