Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit38g7.9kcal1.2g0.7g0g0.9g
Kukkakaali, pakaste, Apetit47g8kcal0.8g1g0.1g0.9g
Voi 8.5g61kcal0.1g0g6.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g30kcal2g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g213kcal8.2g3.4g18.6g3.6g
Valittu annoskoko104g107kcal4.1g1.7g9.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna52g53kcal2.1g0.9g4.7g0.9g
Arvot/100g100g103kcal4g1.6g9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584