Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g37kcal4.3g0g2.3g0g
Kaali, valkokaali28g5.9kcal0.3g1g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g2.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Hunaja 0.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Hunaja 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g132kcal10.2g7.4g6.6g2g
Valittu annoskoko103g66kcal5.1g3.7g3.3g1g
Annoskoko puolitettuna52g33kcal2.6g1.9g1.7g0.5g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.6g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821