Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g0.9g5.1kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 40g33kcal0.6g6.8g0g1.2g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Purjosipuli 8.4g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g129kcal4.2g18.8g3g4.6g
Valittu annoskoko103g64kcal2.1g9.4g1.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna52g32kcal1.1g4.7g0.8g1.2g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951