Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt7g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g84kcal2g12.8g2.2g2g
Valittu annoskoko104g42kcal1g6.4g1.1g1g
Annoskoko puolitettuna52g21kcal0.5g3.2g0.6g0.5g
Arvot/100g100g41kcal1g6.2g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644